Kiirelt valmistatav Tom Kha Supp
Natuke õli
Paar peotäit värskeid šampiljone
Värsket tšillit mõned viilud
Tom Kha valmissegu
Amandin vedel oriental puljong
1 Hiina lehtkapsas
Külmutatud hiidkrevetid
Kookospiim
Porru
Mulle meeldib vahel teha midagi teravat ja samas kerget.
Prae väikse poti põhjas extra virgin oliivõliga kergelt šampiljonid ja tšilli. Lisa tom kha segu ja natuke vedelat oriental puljongit. Seejärel kookospiima ja vett. Aja keema ja lisa tükeldatud hiina lehtkapsas, porru ning hiidkrevetid. Neid pane vastavalt oma maitsele, oleneb kui maias sa oled.
Võta kohe tulelt maha, muidu lähevad krevetid kummiks. Lase mõned minutid seista ja valmis ta ongi.
Oluline on see, et sa selle tom kha pulbriga ei liialdaks. Pane natukene ja siis lisa veel kui tunned, et jäi väheks.
Jällegi väga kiire ja maitsev lahendus kõhu täitmiseks. Lastele ma muidugi seda ei pakkunud, neile oli midagi natukene tervislikumat.
Raina