1 tassitäis mahedaid kuivatatud jõhvikaid
6 muna
1 tl sidruni koort
1 spl värsket sidruni mahla
½ tassi extra virgin kookosõli
6 spl vahtra siirupit
½ tassi mahe kookosjahu
½ tl gluteenivaba küpsetuspulbrit
Eelsoojenda ahi 180 kraadini.
Sega kokku omavehel muna, vahtra siirup, kookosõli ( sulanud), sidruni koor ja mahl. Teises kausis sega korralikult kookosjahu ja küpsetuspulber. Seejärel lisa jahusegule aeglaselt teises kausis olevad vedelad koostisosad. Lisa nüüd eelnevalt tükeldatud jõhvikad. Tee seda nii, et jõhvikad jaguneksid ühtlaselt taignasse. Jaga tainas paberist muffini vormidesse ja pannile (12tk). Pane ahju küpsema 180 kraadi juures 25-30minutit.
Väga õnnestunud gluteenivabad muffinid. Kogu pere sõi ja kiitis.
Raina