Nõgese Mahl 250ml BIO

Parim enne: 30.11.2025

4.95

Orgaaniline nõgese mahl on mineraalide ja vitamiinide aare, mis on vajalikud kõigi kehafunktsioonide nõuetekohaseks toimimiseks. Nõgest peetakse tülikaks umbrohuks, kuid sellel on uskumatud omadused.

Nõgese omadused

Nõges parandab juuste, naha ja küünte seisundit ning mõjub soodsalt hingamissüsteemile. Nõgeses sisalduvad koostisained aitavad hoida õiget hemoglobiini taset veres, aitavad organismist vett välja viia ning mõjuvad soodsalt liigestele. Dary Natury nõgese mahl on valmistatud nõgese lehtede mahlast (90%) ja jaapani küdoonia puuviljamahlast (10%), millele on lisatud kivisoola. Nii nõges kui ka jaapani küdoonia, mida mahla valmistamiseks kasutatakse, on mahepõllumajanduslikku päritolu, mis tagab kõrge toiteväärtusega puhta toote tarbimise.

Kasutamine:

Kord päevas supilusikatäis (umbes 7,5 ml) mahla. Mahla võib juua lahjendamata kujul või lisada supile, kastmele või külmale puu- ja köögiviljamahlale. Nõgesemahla kasutamise saladus seisneb kuumtöötlemise vältimises, mis hävitab vitamiine.

Koostis:

Nõgeselehemahl* (Urtica dioica) 90%, küdoonia puuviljamahl* (Chaenomeles japonica), kivisool. Toote säilivusaja pikendamiseks kasutati soola. *Mahepõllumajanduse toode

 

4 laos

 

Kirjeldus

Organic nettle juice Dary Natury is a treasure trove of minerals and vitamins necessary for the proper functioning of all body functions. Nettle is considered a troublesome weed, but it has incredible properties.

Properties of nettle

Nettle improves the condition of hair, skin and nails, and has a beneficial effect on the respiratory system. The ingredients contained in nettle help maintain the correct level of hemoglobin in the blood, help remove water from the body and have a beneficial effect on the joints. Nettle juice is made from nettle leaf juice (90%) and Japanese quince fruit juice (10%) with the addition of rock salt. Both nettle and Japanese quince used to produce the juice are of organic origin, which guarantees the consumption of a pure product characterized by high nutritional values.

How to use

A tablespoon (about 7.5 ml) of juice should be consumed once a day. The juice can be drunk undiluted or added to soup, sauce or cold fruit and vegetable juice. The secret to using nettle juice is to avoid heat treatment, which destroys vitamins.

Capacity: 250 ml

Composition:

Nettle leaf juice* (Urtica dioica) 90%, quince fruit juice* (Chaenomeles japonica), rock salt. Salt was used to extend the shelf life of the product. *Product of organic farming