Allahindlus
 

Mungoad Idandamiseks 50g BIO

2.08

Mungoad – ÖKO  seemned idandamiseks

Idud on maailma kõige elu andvam toit, sest neid süüakse siis, kui taim on sama elutähtis kui kunagi varem. Neid regulaarselt tarbides saame kogeda seda elujõudu ja energiavoogu. Need on olnud tervisliku toitumise osa tuhandeid aastaid. Idandid sisaldavad kontsentreeritud koguses vitamiine, mineraalaineid, valke, ensüüme ja palju muid väärtuslikke aineid. Kõik koostisained imenduvad organismis kergesti. Kahtlemata on idandid tervisliku toitumise suurepärane element.

Tasakaalustatud toitumine ja tervislik eluviis on organismi korraliku toimimise tagamise aluseks.

Koostis: mungoa seemned* 100%. *mahepõllumajanduse toode

Kasutamine: Kodus valmista idud järgmiselt: Võta lame taldrik ja kata see marli või muu vett imava materjaliga. Puista marlile üks kiht seemneid ja vesi, eelistatavalt keedetud ja leige veega. Vett tuleks lisada nii, et marli jääks kogu aeg märg. Asetage seemned sooja ja eelistatavalt pimedasse kohta. Olenevalt taimeliigist ilmuvad võrsed 2-4 päeva pärast. Jämedate seemnete puhul nt. herned, sojaoad, kikerherned jne või koorega seemned, nt. kõrvits, päevalill, lõikame idud enne tarbimist ja väikeste seemnete jaoks kasutame terveid seemneid.

5 laos

 

Kirjeldus

Mung beans – ECO sprout seeds

Sprouts are the most life-giving food in the world because they are eaten when the plant is as vital as ever. By consuming them regularly, we can experience this vitality and energy flow. They have been part of a healthy diet for thousands of years. Sprouts contain concentrated amounts of vitamins, minerals, proteins, enzymes and many other valuable substances. All ingredients are easily absorbed by the body. Undoubtedly, sprouts are an excellent element of a healthy diet.

A balanced diet and a healthy lifestyle are the basis for ensuring the proper functioning of the body.

Additional information

Ingredients: mung beans seeds* 100%. *product of organic farming

How to use: At home, prepare sprouts as follows: Take a flat plate and cover it with gauze or other water-absorbing material. Sprinkle a single layer of seeds on the gauze and water with water, preferably boiled and lukewarm. Water should be added so that the gauze remains wet all the time. Place the seeds in a warm and preferably dark place. Depending on the plant species, sprouts appear after 2-4 days. In the case of coarse seeds, e.g. peas, soybeans, chickpeas, etc. or seeds with shells, e.g. pumpkin, sunflower, we cut the sprouts before consumption, and use the whole seeds for small seeds.