Allahindlus
 

Lehtkapsa Seemned Idandamiseks 5g

Parim enne: 12.12.2025

1.28

Idud on organismile väärtuslike toitainete allikaks. Lehtkapsa seemned on rikkad A-, C-, K-vitamiini, aga ka kaltsiumi, kaaliumi, naatriumi ja raua poolest. Lehtkapsa idandid on kergelt vürtsika maitsega. Lehtkapsa söömine toetab immuunsüsteemi. Lehtkapsa idandeid soovitatakse lisandiks salatitele, võileibadele ja kodujuustule. Lihtsaim viis idandite saamiseks on kasutada idandajat: leotada loputatud seemneid 1-2 tundi leiges keedetud vees ja seejärel laotada need ühtlaselt idandamisanuma võrgule. Lisage võrgu alumisele tasemele vett ja veenduge, et seda regulaarselt täiendatakse ja asendatakse, piserdades samal ajal seemneid järgmiste päevade jooksul. Idandeid saab toota ka purgis: vala loputatud seemned puhtasse purki ja kata mõneks tunniks veega. Seejärel valage vesi välja, loputage seemned, katke purk marliga, siduge kinni ja asetage sooja, päikesevalguse eest kaitstud kohta. Loputage idud ja tühjendage vesi kaks korda päevas. 5-7 päeva pärast on idud söömiseks valmis.

10 laos

Tootekood: LEG438-1 Kategooria:
 

Kirjeldus

Sprouts are a source of valuable nutrients for the body. Kale seeds are rich in vitamin A, C, K, as well as calcium, potassium, sodium and iron. Kale sprouts have a slightly spicy taste. Eating kale supports the immune system. Kale sprouts are recommended as an addition to salads, sandwiches and cottage cheese. The easiest way to produce sprouts is to use a sprouter: soak the rinsed seeds in lukewarm, boiled water for 1-2 hours, and then spread them evenly on the mesh of the sprouting container. Add water to the lower level of the mesh and ensure that it is regularly topped up and replaced, while sprinkling the seeds over the next few days. Sprouts can also be produced in a jar: pour the rinsed seeds into a clean jar and cover with water for a few hours. Then pour out the water, rinse the seeds, cover the jar with gauze, tie it up and place it in a warm, out of sunlight place. Rinse the sprouts and drain the water twice a day. After 5-7 days, the sprouts are ready to eat.