Kirjeldus
Mahe jahusegu leivaküpsetamiseks – tume täistera tatra-maisi leib linaseemnetega
Avastage omatehtud leiva saladus meie leivaküpsetamiseks mõeldud mahejahude seguga – parimatest tõestatud koostisosadest. Tänu sellele segule muutub leiva küpsetamine kodus mitte ainult lihtsaks ja nauditavaks, vaid eelkõige tervislikuks.
Täiuslikult tasakaalustatud kõrgeima kvaliteediga orgaaniliste pulbriliste jahude proportsioonid: täistera tatra- ja maisijahu. Selline kombinatsioon annab segule ainulaadse maitse – tatar annab sellele omapära, mais kerguse kogu retseptile.
Segu on rikastatud kvaliteetsete looduslike ja gluteenivabade lisanditega: psülliumi kest, pagarikartulihelbed, meresool ja pärm.
Meie segud ei sisalda mingeid võimendusaineid nagu hüdroksüpropüülmetüültselluloos (E 464), ksantaankummi ega invertsuhkur, mis garanteerib, et teie leib pole mitte ainult maitsev, vaid eelkõige looduslik ja tervisele ohutu.
Leib tuleb välja õrna struktuuriga ja vetruv. Kui paned leiva sügavkülma, on kõige parem see eelnevalt viiludeks lõigata ja küpsetusberiga üksteisest eraldada.
Leiva madal glükeemiline indeks: 46 Ig – sobib diabeetikutele ja dieedil olevatele inimestele
KOOSTIS: orgaaniline täistera tatrajahu, orgaaniline maisijahu, orgaanilised linaseemned, psülliumi kest, kartulihelbed, pärm ja meresool.