Gluteenivaba Kaerajahu Kuklid Osjaekstraktiga 780g

16.40

Gluteenivaba kaerahelbekukli segu on rikastatud põldosjaekstraktiga, mis tänu kõrgele ränisisaldusele aitab tugevdada luid ja liigeseid ning parandab naha, juuste ja küünte seisundit. Põldosjall on detoksifitseerivad omadused ja see toetab immuunsüsteemi, mis võib aidata vältida nakkusi. Korte regulaarne tarbimine võib aidata reguleerida vererõhku ja leevendada seedeprobleemidega seotud valu.

Kõik meie leivasegud eristuvad oma lihtsa koostise poolest ning on inspireeritud vanade pagaritöökodade traditsioonidest, kus kvaliteet on esikohal. Meie küpsetussegudes ei leidu kunstlikke kergitajaid ega soovimatuid lisandeid, nagu hüdroksüpropüülmetüültselluloos (E 464), ksantaankummi või invertsuhkur. Tänu sellele võite olla kindel, et iga päts pole mitte ainult maitsev, vaid ka tervislik.

Kasutame pulbriliste jahude tootmiseks ainult gluteenivaba toorainet, samuti testime iga toote saastumist.

Pakist saab 12 kuklit, tagaküljel on retsept 6 kukli jaoks.

Segu sobib maisiallergilistele ja on  ohutu tsöliaakia probleemiga inimestele.

KOOSTIS: kaerajahu, valge tatrajahu, linaseemnejahu, kinoa jahu, maisitärklis, psüllium, kartulihelbed, sool, kuivpärm, põldosjaekstrakt

 

 

3 laos

 

Kirjeldus

Valmistamisõpetus:

Täiendavad koostisosad, mida vajate:

  • – 15 g oliiviõli (4 teelusikatäit)
  • – 10 g rafineerimata roosuhkrut*
  • – 10 g õunaäädikat (umbes 2 teelusikatäit)
  • – 440 g vett, mille temperatuur on umbes 35 kraadi

Kaunistuseks:

  • – 3 supilusikatäit teie lemmikpiima
  • – 3 supilusikatäit seesami- või muid seemneid
  • * alternatiivina – mesi, agaavisiirup või erütritool

Ettevalmistus:

  1. Kaalu 390 g segu ja pane kaussi.
  2. Sega eraldi anumas vesi, oliiviõli, äädikas ja suhkur.
  3. Vala vedel segu jahu hulka ja sega hoogsalt esmalt vispliga, seejärel kätega umbes 1 minut, kuni tainas on ühtlane.

Segamine seadmes: Lisa koostisosad seadme kaussi, sega korraks suurel kiirusel, seejärel sõtku tainast konksu või S-kujulise noa abil madalamal kiirusel umbes 2 minutit.

  1. Tõsta tainas kaussi, kata niiske lapiga ja jäta 40 minutiks kerkima.
  2. Pärast kerkimist jaga tainas 6 võrdseks osaks ja vormi jahusel kondiitriplaadil kumbki ümmarguseks kukliks.
  3. Pintselda kuklid piimaga ja veereta seesamiseemnetes.
  4. Tõsta kuklid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja tõsta 15-20 minutiks kõrvale.
  5. Vahepeal kuumuta ahi ventilaatoriga 230°C-ni. Kui teil pole ventilaatorit, kuni 250 °C
  6. Enne küpsetamist lõigake kuklid noateraga kahest kohast ristiks vähemalt 0,5 cm sügavusele. See on oluline!
  7. Aseta ahju põhjale küpsetusplaat 5 jääkuubiku või 100 ml veega.
  8. Aseta kuklid ahju. Küpseta 230°C juures ventilaatoriga 10 minutit. Või kui teil pole ventilaatorit, 250 °C juures 10 minutit.
  9. Alanda temperatuur 200°C-ni ja küpseta ventilaatoriga veel 12 minutit. Või kui teil pole ventilaatorit, siis temperatuuril 220 °C veel 12 minutit
  10. Jahuta kuklid restil. MÄRKUS: lõigake pärast jahutamist!

Nõuanded:

Järgmise päeva kuklite värskendamiseks küpseta neid eelkuumutatud ahjus 150°C juures 3-4 minutit või lõika pooleks ja rösti rösteris. Hoidke leiba puuvillases riides või tihedalt suletud anumas kuumusest eemal kuni 3 päeva. Nautige!