Allahindlus
 

Brokoli Seemned Idandamiseks 30g BIO

2.32

3 laos

 

Kirjeldus

Brokoli – maheseemned idandamiseks (30g)

Võrsed on väga varases kasvufaasis taimed. Need on madala kalorsusega ja väärtuslikud. Neid regulaarselt tarbides saame kogeda seda elujõudu ja energiavoogu.

Brokoli idud on hea vitamiinide ja mineraalainete allikas. Lisaks sisaldavad need palju väärtuslikke ühendeid, sh sulforafaani, glükosinolaate, isotiotsüanaate, millel on põletiku-, vähi- ja antibakteriaalsed omadused.

Omadused:

ennetab diabeeti ja südamehaigusi

tugevdavad immuun- ja närvisüsteemi

võitleb Helicobacter Pylori bakteritega, mis on gastriidi ja peptiliste haavandite tekke sagedaseks põhjuseks

neutraliseerib organismi hapestumise kahjulikke mõjusid

vähendab katarakti ja Alzheimeri tõve riski

nad töötab vähivastases võitluses

Kasutamine:

Brokoli idud on kergelt vürtsika maitsega. Need sobivad hästi enamiku köögivilja- ja pastasalatitega. Need näevad atraktiivsed välja pita- või tortillaroogades ning praetud õhtusöögi roogade lisandina.

Kodus valmistame idud järgmiselt:

Loputage seemned ja seejärel leotage neid leiges keedetud vees. Väiksemate seemnete leotusaeg on 4-6 tundi, suuremate seemnete puhul 10-12 tundi. Loputa uuesti, pane lamedasse anumasse, mis on vooderdatud nt. marli ja jätke see neli kuni kuus päeva soojas pimedas kohas. Kastake kaks korda päevas veidi vett, kurnake liigne vesi anumast välja.

Koostis:  brokoli seemned 100%

Säilitustingimused: Hoida tihedalt suletud anumas kuivas ja jahedas kohas.

Broccoli – Organic seeds for sprouts (30g)

Sprouts are plants in a very early growth stage. They are low in calories and valuable. By consuming them regularly, we can experience this vitality and energy flow.

Broccoli sprouts are a good source of vitamins and minerals. In addition, they contain a lot of valuable compounds, including sulforaphane, glucosinolates, isothiocyanates, which have anti-inflammatory, anti-cancer and antibacterial properties.

Properties:

prevent diabetes and heart disease

they strengthen the immune and nervous systems

fight Helicobacter Pylori bacteria, which are a common cause of gastritis and the formation of peptic ulcers

neutralize the harmful effects of acidification of the body

reduce the risk of cataracts and Alzheimer’s disease

they work anti-cancer

Application:

Broccoli sprouts have a slightly spicy flavor. They go well with most vegetable and pasta salads. They look attractive in pita or tortilla dishes and as a topping for fried dinner dishes.

At home, we prepare sprouts as follows:

Rinse the seeds and then soak them in lukewarm, boiled water. The soaking time for smaller seeds is 4-6 hours, for larger seeds 10-12 hours. Rinse again, put it in a flat container lined with e.g. gauze and leave it for four to six days in a warm, dark place. We water a little water twice a day, draining the excess water in a container.

Composition: broccoli seeds 100%

The storage conditions:  Store in a tightly closed container in a dry and cool place.