Sul läheb vaja:
2 muna
3 dl mandlijahu
0,5 dl kookosjahu
1 tl gluteenivaba küpsetuspulber
1 spl sulanud kookosõli
1 spl agaavi siirupit
Veidike kuivatatud jõhvikaid
Veidike tumeda šokolaadi nööpe
Toimi nii:
Klopi munad kausis lahti. Lisa kookosõli ja agaavi siirup.
Sega teises kausis kokku mandlijahu, kookosjahu ja GV küpsetuspulber. Seejärel lisa jahude segu teiste koostisosadega. Viimastena sega juurde tükeldatud jõhvikad ja šokolaadi nööbid.
Võid panna taigna veidikeseks külmkappi, et oleks kergem ahju plaadile küpsiseid vormida. Kindlasti kasuta küpsetuspaberit.
Küpseta 180 kraadi juures 15 minutit.
Väga lihtsad ja maitsvad gluteeni-ja kaseiinivabad küpsised. Kogu pere oli rahul.
Inspiratsiooni on saadud raamatust “Patuvabad magustoidud ja koogid”
Alojamiento
Jargmine kord, kui tahad midagi magusat kupsetada, kasuta nisujahu asemel mandlijahu. Siin on uks idee, mida tasuks valmistada.
Gamma
Thank you for nice information. Please visit our web:
http://www.uhamka.ac.id