Gluteenivaba Kuklijahu Põldosjaekstraktiga 750g

16.40

Koostisosad: riisijahu, valge tatrajahu, maisijahu, hirsijahu, kikerhernejahu, psülliumi kestad, kartulihelbed, sool, kuiv pärm, põldosja
ektrakt.

Kuklisegu on rikastatud põldosjaekstraktiga, mis tänu kõrgele ränisisaldusele aitab tugevdada luid ja liigeseid ning parandab naha, juuste ja küünte seisundit. Sellel on ka detoksifitseeriv toime ja see toetab immuunsüsteemi, mis võib aidata vältida nakkusi. Põldosja regulaarne tarbimine võib aidata reguleerida vererõhku ja leevendada seedesüsteemi vaevustega seotud valu.

See segu pole mitte ainult maitse, vaid ka tervise tagatis. See on vaba kõigist kunstlikest kergitusainetest ja soovimatutest lisanditest. See on ideaalne valik gluteenitalumatusega inimestele, kes hoolivad tasakaalustatud toitumisest ja kõigile neile, kes hindavad looduslikke, täisväärtuslikke ja tervislikke tooteid. Ühest pakendist saad küpsetada 12 kuklit. Tagaküljel on retsept 6-le ja QR-kood videojuhiste jaoks.

Meie tooted on suurepärane toidulisandivorm, mis pakub toiteväärtust ja tervisekasu, ilma et oleks vaja võtta toidulisandeid.

Funktsionaalne väärtus 100 g kohta: Põldosi DER 10:1 2000 mg, sh ränidioksiid 140 mg

3 laos

 

Kirjeldus

Gluteenivabad Kuklid – kuidas valmistada

HOMMIKUSÖÖGI KUKLID

Täiendavad koostisosad, mida vajate:

  • 15 g oliiviõli (4 teelusikatäit)
  • 10 g rafineerimata roosuhkrut*
  • 10 g õunasiidri äädikat (umbes 2 teelusikatäit)
  • 410 g sooja vett

Kaunistuseks:

  • 3 supilusikatäit teie lemmikpiima
  • 3 spl mooniseemneid või muid seemneid
  • * alternatiivina – mesi, agaav või erütritool

Ettevalmistus:

  • Kaalu 375 g segu ja tõsta kaussi
  • Eraldi konteineris segage vesi, oliiviõli, äädikas ja suhkur
  • Vala vedel segu jahu hulka ja sega hoogsalt esmalt vispliga, seejärel kätega umbes 1 minut, kuni tainas on ühtlane.
  • Pane tainas kaussi, kata niiske rätkuga ja jäta 40-60 minutiks kerkima
  • Pärast kerkimist jaga tainas võrdseteks osadeks ja vormi kumbki ümmarguseks kukliks
  • Pintselda kuklid piimaga, veereta mooniseemnetes või muudes seemnetes
  • Tõsta kuklid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja jäta 15-20 minutiks seisma
  • Vahepeal kuumuta ahi ventilaatoriga 230°C-ni
  • Enne küpsetamist lõika kuklid teraga kahest kohast ristiks vähemalt 0,5 cm sügavuselt. See on oluline!
  • Aseta ahju põhjale küpsetusplaat 5 jääkuubiku või 100 ml veega
  • Aseta kuklid ventilaatoriga ahju ja küpseta 230°C juures 10 minutit
  • Alanda temperatuuri 200°C-ni ja küpseta ventilaatoriga veel 15-17 minutit
  • Lase kuklitel restil jahtuda

ETTEVAATUST: lõigake pärast jahutamist!

Nõuanded: Kuklite järgmisel päeval värskendamiseks küpseta neid eelkuumutatud ahjus 150°C juures 3-4 minutit või lõika pooleks ja rösti röstris. Säilitage leiba puuvillases riides või tihedalt suletud anumas, eelistatavalt külmkapis, kuni 3 päeva. Nautige!

Gluten-free breakfast rolls – how to make BREAKFAST MIX

Additional ingredients you need:

  • 15 g olive oil (4 teaspoons)
  • 10 g unrefined cane sugar *
  • 10 g apple cider vinegar (approx. 2 teaspoons)
  • 410 g warm water

For decoration:

  • 3 tablespoons of your favorite milk
  • 3 tablespoons poppy seeds or other seeds
  • * alternatively – honey, agave or erythritol

Preparation:

  • Weigh out 375 g of the mixture and transfer to a bowl
  • In a separate container, combine water, olive oil, vinegar and sugar
  • Pour the liquid mixture into the flour and mix vigorously, first with a whisk, then with your hands for about 1 minute, until the dough is smooth.
  • In-Appliance Option: Add ingredients to the appliance bowl, mix briefly on high speed, then knead the dough for about 2 minutes on low speed, using the hook or S-shaped knife.
  • Put the dough in a bowl, cover with a damp cloth and leave to rise for 40-60 minutes
  • After rising, divide the dough into equal parts and shape each into a round bun
  • Brush the buns with milk, roll in poppy seeds or other seeds
  • Place the buns on a baking sheet lined with baking paper and leave for 15-20 minutes
  • In the meantime, preheat the oven to 230°C with a fan
  • Before baking, cut the buns in a cross in two places with a razor blade to a depth of at least 0.5 cm. This is important!
  • Place a baking tray with 5 ice cubes or 100 ml of water on the bottom of the oven
  • Place the buns in the oven with a fan and bake at 230°C for 10 minutes
  • Reduce the temperature to 200°C and bake for another 15-17 minutes with a fan
  • Let the buns cool on a wire rack

CAUTION: cut after cooling!

Tips: To freshen up the buns the next day, bake them in a preheated oven at 150°C for 3-4 minutes or cut them in half and toast them in a toaster. Store the bread in a cotton cloth or a tightly closed container, preferably in the fridge, for up to 3 days. Enjoy!