Gluteenivaba Kaerajahu Kuklid Põldosjaekstraktiga 780g

16.40

Gluteenivaba kaerahelbekukli segu on rikastatud põldosjaekstraktiga, mis tänu kõrgele ränisisaldusele aitab tugevdada luid ja liigeseid ning parandab naha, juuste ja küünte seisundit. Põldosjal on detoksifitseerivad omadused ja see toetab immuunsüsteemi, mis võib aidata vältida nakkusi. Põldosja regulaarne tarbimine võib aidata reguleerida vererõhku ja leevendada seedeprobleemidega seotud valu.

Kõik meie leivasegud eristuvad oma lihtsa koostise poolest ning on inspireeritud vanade pagaritöökodade traditsioonidest, kus kvaliteet on esikohal. Meie küpsetussegudes ei leidu kunstlikke kergitajaid ega soovimatuid lisandeid, nagu hüdroksüpropüülmetüültselluloos (E 464), ksantaankummi või invertsuhkur. Tänu sellele võite olla kindel, et iga päts pole mitte ainult maitsev, vaid ka tervislik.

Kasutame pulbriliste jahude tootmiseks ainult gluteenivaba toorainet, samuti testime iga toote saastumist.

Pakist saab 12 kuklit, tagaküljel on retsept 6 kukli jaoks.

Segu sobib maisiallergilistele ja on  ohutu tsöliaakia probleemiga inimestele.

KOOSTIS: kaerajahu, valge tatrajahu, linaseemnejahu, kinoa jahu, maisitärklis, psüllium, kartulihelbed, sool, kuivpärm, põldosjaekstrakt

 

 

3 laos

 

Kirjeldus

Valmistamisõpetus:

Täiendavad koostisosad, mida vajate:

  • – 15 g oliiviõli (4 teelusikatäit)
  • – 10 g rafineerimata roosuhkrut*
  • – 10 g õunaäädikat (umbes 2 teelusikatäit)
  • – 440 g vett, mille temperatuur on umbes 35 kraadi

Kaunistuseks:

  • – 3 supilusikatäit teie lemmikpiima
  • – 3 supilusikatäit seesami- või muid seemneid
  • * alternatiivina – mesi, agaavisiirup või erütritool

Ettevalmistus:

  1. Kaalu 390 g segu ja pane kaussi.
  2. Sega eraldi anumas vesi, oliiviõli, äädikas ja suhkur.
  3. Vala vedel segu jahu hulka ja sega hoogsalt esmalt vispliga, seejärel kätega umbes 1 minut, kuni tainas on ühtlane.

Segamine seadmes: Lisa koostisosad seadme kaussi, sega korraks suurel kiirusel, seejärel sõtku tainast konksu või S-kujulise noa abil madalamal kiirusel umbes 2 minutit.

  1. Tõsta tainas kaussi, kata niiske lapiga ja jäta 40 minutiks kerkima.
  2. Pärast kerkimist jaga tainas 6 võrdseks osaks ja vormi jahusel kondiitriplaadil kumbki ümmarguseks kukliks.
  3. Pintselda kuklid piimaga ja veereta seesamiseemnetes.
  4. Tõsta kuklid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja tõsta 15-20 minutiks kõrvale.
  5. Vahepeal kuumuta ahi ventilaatoriga 230°C-ni. Kui teil pole ventilaatorit, kuni 250 °C
  6. Enne küpsetamist lõigake kuklid noateraga kahest kohast ristiks vähemalt 0,5 cm sügavusele. See on oluline!
  7. Aseta ahju põhjale küpsetusplaat 5 jääkuubiku või 100 ml veega.
  8. Aseta kuklid ahju. Küpseta 230°C juures ventilaatoriga 10 minutit. Või kui teil pole ventilaatorit, 250 °C juures 10 minutit.
  9. Alanda temperatuur 200°C-ni ja küpseta ventilaatoriga veel 12 minutit. Või kui teil pole ventilaatorit, siis temperatuuril 220 °C veel 12 minutit
  10. Jahuta kuklid restil. MÄRKUS: lõigake pärast jahutamist!

Nõuanded:

Järgmise päeva kuklite värskendamiseks küpseta neid eelkuumutatud ahjus 150°C juures 3-4 minutit või lõika pooleks ja rösti rösteris. Hoidke leiba puuvillases riides või tihedalt suletud anumas kuumusest eemal kuni 3 päeva. Nautige!

OAT ROLLS FROM MONCANA MIX – HOW TO MAKE:

Additional ingredients you need:

– 15 g olive oil (4 teaspoons)

– 10 g unrefined cane sugar *

– 10 g apple vinegar (approx. 2 teaspoons)

– 440 g water at a temperature of about 35 degrees

For decoration:

– 3 tablespoons of your favorite milk

– 3 tablespoons of sesame or other seeds

* alternatively – honey, agave or erythritol

Preparation:

  1. Weigh 390 g of the mixture and transfer to a bowl.
  2. In a separate container, combine water, olive oil, vinegar and sugar.
  3. Pour the liquid mixture into the flour and mix vigorously, first with a whisk, then with your hands for about 1 minute, until the dough is smooth. Appliance option: Add ingredients to the bowl, mix briefly on high speed, then knead the dough for about 2 minutes on lower speed, using the hook or S-shaped knife.
  4. Transfer the dough to a bowl, cover with a damp cloth and leave to rise for 40 minutes.
  5. After rising, divide the dough into 6 equal parts and shape each into a round bun on a floured pastry board.
  6. Brush the buns with milk and roll in sesame seeds.
  7. Transfer the buns to a baking sheet lined with baking paper and leave to rise for 15-20 minutes.
  8. In the meantime, preheat the oven to 230°C with a fan. If you don’t have a fan, to 250°C.
  9. Before baking, score the buns in a cross in two places with a razor blade to a depth of at least 0.5 cm. This is important!
  10. Place a baking tray with 5 ice cubes or 100 ml of water on the bottom of the oven.
  11. Place the buns in the oven. Bake at 230°C fan for 10 minutes. Or, if you don’t have a fan, 250°C for 10 minutes.
  12. Reduce the temperature to 200°C and bake for another 12 minutes fan. Or, if you don’t have a fan, 220°C for another 12 minutes
  13. Cool the buns on a wire rack. NOTE: cut after cooling!

Tips:

To refresh the buns the next day, place them in a preheated oven at 150°C and bake for 3-4 minutes, or cut them in half and toast them in the toaster. Store the bread in a cotton cloth or a tightly closed container away from heat for up to 3 days.