Õhuline Gluteenivaba Pannkoogijahu 200g

8.25

Pannkoogijahu on suurepärane valik laiskadeks hommikuteks, nädalavahetuse lõunateks või kiireteks suupisteteks. Nendel ainulaadsetel pannkookidel on kerge ja kohev tekstuur, mis paneb need suus sulama. Lapsed armastavad neid!

Tänu täpselt valitud koostisainetele saate neid õrnu pannkooke nautida millal iganes soovite, sest need valmivad kiiresti ja lihtsalt. Üks pakend sisaldab 4 portsjonit 6 pannkoogist.

Kasutame oma pulbrijahude tootmiseks ainult gluteenivaba toorainet, samuti kontrollime iga toote saastumist. Meie veskid ja tehased ei töötle tooteid, mis võiksid sisaldada gluteeni või allergeene.

 

3 laos

 

Kirjeldus

Kohevad Jaapani stiilis pannkoogid on kulinaarne avastus, mis võidab südameid kogu maailmas. Nende iseloomulik kohevus ja delikaatsus on õige koostisosade kombinatsiooni tulemus, mille saate nüüd tänu meie segule. Õhulised pannkoogid on ideaalne võimalus kiireks ja tõhusaks hommikusöögiks, magustoiduks või vahepalaks. Segu muudab õhulistte pannkookide valmistamise lihtsamaks ja kiiremaks kui kunagi varem – lisage lihtsalt munad, piim ja oma lemmiklisandid, et võluda täiuslikud pannkoogid vaid mõne minutiga.

Serveerige lemmiklisandiga – hooajaliste puuviljade, moosi., vahukooe või meega.

Koostis: valge tatrajahu, maisijahu, maisitärklis, psüllium, küpsetuspulber

Toiteväärtus:

  • Energeetiline väärtus 100g toote kohta: 335 kcal / 1401 kJ
  • Rasv: 2 g
  • sealhulgas: – küllastunud rasvhapped: 0,4g
  • Süsivesikud: 70 g
  • sealhulgas: – suhkrud: 0,55 g
  • Kiudained: 6,5g
  • Valk: 12 g
  • Sool: 0,01 g

Hoida jahedas ja kuivas kohas.

Tootjariik: Poola

JAAPANI PANNKOOGISEGU

Täiendavad koostisosad, mida vajate:

  • 4 muna
  • 40 ml piima
  • 30 g rafineerimata roosuhkrut*
  • 1 tl kookosõli – panni määrimiseks
  • * alternatiivina erütritool

Ettevalmistus:

Kuumuta pann keskmise temperatuurini.

Eraldage munakollased valgetest.

Tõsta 50 g segu kaussi, lisa munakollased ja piim, sega ühtlaseks.

Vahusta munavalged kõvaks vahuks, seejärel lisa suhkur ja sega veel 1 minut suurel kiirusel.

Lisa vahustatud valgetele munakollane ja koogisegu, sega spaatliga väga õrnalt, kuid põhjalikult läbi.

Tõsta segu kondiitrikotti ja suru läbi 1 cm läbimõõduga augu pannile (kergelt määritud), tee umbes 2 – 3 cm kõrgused pannkoogid. Pallikeste vormimiseks võid kasutada ka jäätisekulpi.

Kata pann kaanega ja küpseta ühelt poolt 4 minutit, seejärel keera väga ettevaatlikult teisele poole ja küpseta 3 minutit, samuti kaetult.

Serveeri soojalt koos oma lemmikkastme ja puuviljadega.

 

JAPANESE PANCAKE MIX

Additional ingredients you need:

  • 4 eggs
  • 40 ml milk
  • 30 g unrefined cane sugar*
  • 1 teaspoon coconut oil – to grease the pan
  • * alternatively erythritol

 

Preparation:

Heat the pan to medium temperature.

Separate the yolks from the whites.

Transfer 50 g of the mixture to a bowl, add the yolks and milk, mix until combined.

Mix the whites until stiff, then add the sugar and mix for another 1 minute at high speed.

Add the yolk and mixture mixture to the beaten whites, mix very gently but thoroughly with a spatula.

Transfer the mixture to a pastry bag and squeeze through a 1 cm diameter hole onto the pan (lightly greased), pancakes about 2 – 3 cm high. You can also use an ice cream scoop to form the balls.

Cover the pan with a lid and bake on one side for 4 minutes, then very carefully flip to the other side and bake for 3 minutes, also covered.

Serve while still warm with your favorite sauce and fruit.