Navigation
Account

Tooted puuduvad.

Pood

Mine eelmisele lehele
Kirjeldus

Toote kirjeldus

Koostis: 100% mahe naturaalne jahvatatud roheline kohv (90%) ja taimed (10%) – linaseemned, võilille taim- ja juured, põldosi, raudrohi, hibiskuse õied.
Kasutamine: 1 tl tassi kohta, lasta 2-3 minutit tõmmata. Juua 2-3 korda päevas. Kogust võib ka suurendada – 1 spl kruusi keeva vee kohta.

Kui ingver teile maitseb, siis võib lisada kohvile veidi tükeldatud värsket ingverit. Saab särtsu juurde:)

ROHELINE KOHV – röstimata kohvioad

Selle rasva põletav efekt tekib rohelises kohvis sisalduvast klorogeenhappest. Rohelises kohvis sisalduva klorogeenhappe tase on mitmeid kordi kõrgem kui mustas kohvis, kuna kuumtöötlemise tõttu selle kogus väheneb. California Ülikooli andmetel sisaldab 1 g rohelist kohvi 34,4 – 41,6 mg klorogeenhapet. Pärast ubade töötlemist 230- kraadises kuumuses 12 minuti jooksul langeb selle tase 50% võrra. 250 kraadi juures 21 minuti jooksul aga on peaaegu olematu. Mustas kohvis on klorogeenhappe norm 2-7 mg 1 grammi kohta.

Klorogeenhapped muudavad kahjutuks inimorganismis leiduvaid vähki tekitavaid vabu radikaale. Võrreldes rohelise tee ja viinamarjaseemnetega on rohelises kohvis 2x rohkem antioksüdante, mis aeglustavad vananemisprotsessi, aitavad üle saada väsimusest, vältida veresoonte ummistumist, puhastavad organismi ning parandavad immuunsüsteemi. Rohelises kohvis on 2x rohkem aminohappeid kui röstitud kohvis. Teised rohelise kohvi kasutegurid on seedimise kiirendamine, mis langetab üleliigset kaalu, valuvaigistite efektiivsuse suurendamine (eriti migreeniravimite puhul) ning diabeediriski vähenemine. Sportlastel vähendab roheline kohv lihasväsimust, sest aitab kehal põletada suurema koguse rasvu võrreldes süsivesikutega. Rohelise kohvi joomine kiirendab seedimist. Kaalu langetav toime põhineb omadustel vähendada suhkru imendumist maos ning suurendada rasvapõletuskiirust. Rohelise kohvi tarvitamisel väheneb glükoosi imendumine toidust umbes poole võrra. See reguleerib efek-tiivselt veresuhkru taset ja vähendab magusaisu, nii ladestuvad rasvad vähem.

Ajakirjas International Medical Research avaldati 2007 a. uurimistulemused, mis kin-nitasid rohelise kohvi efektiivsust kaalu langetamisel. Eksperimendi ajal jõid katse-alused kolm kuud jooke, mis sisaldasid 11 g kohvi. Need, kes jõid rohelist, kaotasid 3,6% rasva ja alandasid kaalu keskmiselt 2,27 kg. Musta kohvi tarbijad aga vastavalt 0,7% ja 0,45 kg kaalu.

 

Roheline kohv mõjub kaalule kompleksis dieetide, liikumise ja fitnessiga. Kohvimasinas pole seda mõtet valmistada, kuna see hävitab klorogeenhappe. Võib valmistada kannus või tassis, nagu lahustuvat kohvi.

Rohelise kohvi kasutamine vastunäidustatud neurooside, verehaiguste, diabeedi, seedehäirete, glaukoomi, kõrge vererõhu puhul.        Allikas: Shape, jaanuar 2014

Arvustused (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Salendav Roheline
Kohv Ürtidega 200g”

Back to top