Allahindlus
 

BIO Mandlijahu 250g

7.90

Mandlijahul on madal suhkrusisaldus ja see on valgu- ja kiudaineterikas. Samuti gluteenivaba. Sisaldab kaltsiumi ja magneesiumi. Soovitatakse diabeedi ja kõhukinnisuse, aneemia ja impotentsi puhul. Mandel on kasulik juustele ja nahale ning hammastele. Fosfor mõjutab soodsalt luude ja hammaste tugevust ja aitab ära hoida osteoporoosi teket.

Mandlid sisaldavad kahte olulist ajutoituriboflaviini ja L-karnitiini, mis suurendavad aju aktiivsust ja loovad uusi närvisidemeid ehk sünapseid, tõrjudes seega Alzheimeri tõve võimalikku tekkimist. Mangaan, vask ja riboflaviin annavad kehale lisaenergiat ja aitavad langetada kaalu. Mandlis leiduv kaalium alandab kolesterooli taset ja vererõhku. Ka on mandlil soolevähi vastane mõju, kuna see on kiudaineterikas ning kiirendab ja hõlbustab seedimist.

Jahvatatud kooritud magusmandlitest jahu sobib hästi küpsetamiseks ja dessertide valmistamiseks. Lisab küpsetisele mahlakust ja rikkalikku pähklist maitset. Ideaalne küpsiste valmistamiseks, koogitäidistes, martsipani tegemiseks.

 

3 laos

 

Kirjeldus

Mandlijahu kasulikkus:

Soovitatakse diabeedi ja kõhukinnisuse, aneemia ja impotentsi puhul. Mandel on kasulik juustele ja nahale ning hammastele. Fosfor mõjutab soodsalt luude ja hammaste tugevust ja aitab ära hoida osteoporoosi teket.

Mandlid sisaldavad kahte olulist ajutoitu – riboflaviini ja L-karnitiini, mis suurendavad aju aktiivsust ja loovad uusi närvisidemeid ehk sünapseid, tõrjudes seega Alzheimeri tõve võimalikku tekkimist.

Mangaan, vask ja riboflaviin annavad kehale lisaenergiat ja aitavad langetada kaalu. Mandlis leiduv kaalium alandab kolesterooli taset ja vererõhku. Ka on mandlil soolevähi vastane mõju, kuna see on kiudaineterikas ning kiirendab ja hõlbustab keedimist.